top of page
Eg Sildebensparket
4660ML_Stue_52-1
_DSC0022
_DSC0779
Sildeben profil

SELECT SILDEBEN

effekt

SELECT - Sildebensparket

ALPO Group tilbyder en eksklusiv og tidløs stil med vores massivt egetræs sildebensparketgulv i sorteringen SELECT. Dette gulv er præget af en harmonisk farvesortering uden knaster, et roligt spil i åretegningen, og det kan give dit hjem en varme og dybde, som kun ægte trægulve kan.

Få et godt tilbud - Kontakt os nu! Tel.: 4692 7570

Specifikationer

Produkt: SELECT sildebensparket

Træsort: Eg
Tykkelse: 16 eller 22 mm
Bredde: 70 mm
Længde: 350, 420, og 500 mm
Overflade: Ubehandlet
Montering: Fuldlimes
Pris/m2: Ring nu for tilbud - tlf. 46 92 75 70

Egenskaber og fordele ved Select

SELECT er kendetegnet ved et roligt spil i åretegningen uden knaster og en harmonisk farvesortering uden splintved  (lyse striber). Gulvet kommer i nemme at håndtere pakker med både højre- og venstrestave. Vi anbefaler, at du akklimatiserer gulvet ved at lade det opnå almindelig rumtemperatur et par dage inden gulvlæggeren monterer det.

 

  1. Unik og elegant design - Sildeben Select smukt design, der skiller sig ud fra andre gulve på markedet.

  2. Høj kvalitet - Sildeben Select er produceret med en høj kvalitetsstandard, og kun de bedste materialer er blevet brugt i produktionen.

  3. Holdbart - Sildeben Select er et slidstærkt gulv, der vil holde i flere generationer.

  4. Lak eller olie. Der er uendelig mange muligheder for overfladebehandling efter montering.    

  5. Miljøvenligt - Sildeben Select er produceret med fokus på bæredygtighed og miljøvenlighed, så du kan være sikker på, at du bidrager til en bedre verden, når du vælger dette gulv. 

Vælg mellem tre forskellige sorteringeR

SELECT er en af vores tre forskellige sorteringer, og den har et mere ensartet udseende og er i princippet uden knaster, NATUR sorteringen har et mere levende spil i åretegningen og naturlig farvesortering. Der vil i nogle stave forekomme mindre sunde lyse perleknaster. RUSTIK sorteringen har derimod et mere livligt udseende med mulighed for knaster og list splintved. Det er dog vigtigt at bemærke, at alle tre sorteringer har samme høje kvalitet, tolerance og slidstyrke.

Sildeben rustik - lak.jpg

Få personlig rådgivning

Kontakt os på telefonnummeret 46 92 75 70 for at bestille dit SELECT gulv i dag. Hos ALPO Group får du ikke blot et smukt og holdbart gulv, men også personlig rådgivning og professionel service. Vi glæder os til at hjælpe dig med at vælge det rigtige gulv til dit hjem.

montering af massivt sildebensparket

Det massive sildebensparket fuldlimes med vores elastiske parketlim på fast og tørt undergulv. Efter montering skal gulvet slibes og overfladebehandles. Hent montagevejledning neden for.

MONTAGE VEJLEDNING

DOWNLOAD BROCHURE

Brochure Massiv Sildeben.png
bottom of page